Dr. Öğr. Üyesi Ender Yıldırım bölümümüze öğretim üyesi olarak katıldı.

Date created

Fri, 13/12/2019 - 12:51

Dr. Ender Yıldırım, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Makina Mühendisliği’nde lisans (2002), yüksek lisans (2005) ve doktora (2011) derecelerini aldı. Mezuniyeti sonrasında, 2012-2013 yılları arasında Leiden Üniversitesi Leiden Academic Center for Drug Research, Division of Analytical Biosciences’da çip-üstü-organ şirketi MIMETAS ile işbirliği içinde doktora sonrası araştırmacı olarak görev yaptı. Çankaya Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde altı yıl (2013-2019) öğretim üyesi olarak görev yaptıktan sonra 2019 güz döneminde bölümümüze öğretim üyesi olarak katıldı. Araştırma alanları mikro akışkan sistemler, çip-üstü-laboratuvar ve çip-üstü-organ sistemleri ile termoplastik mikro akışkan sistemlerin mikro imalatı üzerine yoğunlaşmıştır.

Dr. Yıldırım'a bölümümüzdeki çalışmalarında başarılar diliyoruz.